SOR Libchavy on vuonna 1991 perustettu tsekkiläinen linja-autotehdas, joka rakentaa vuositasolla noin 800 linja-autoa. BusPartnerin virolainen yhteistyökumppani Baltic Bus Group toimii SOR:n maahantuojana Baltiassa ja Suomessa, ja BusPartner toimii SOR linja-autojen myyjänä Suomessa.

SOR rakentaa pääosin 8,5 – 12 metrisiä linjaliikennebusseja, joiden käyttökustannukset ovat matalat yksinkertaisten ratkaisujen ansiosta. Bussin moottori on Ivecolta, vaihteisto ZF:ltä, taka-akseli Meritorilta tai Danalta, hidastin Voithilta, jarrut Knorrilta, eli tuttuja luotettavia komponentteja. Esimerkiksi 10,8 metrinen 43-paikkainen korkealattiainen SOR, jota on myyty Baltiassa paljon, kuluttaa alle 20 litraa satasella.

Baltic Bus Group on myynyt SOR:ia Balttiassa jo 14 vuoden ajan, tähän mennessä noin 230 kpl. Virossa on SOR:eja joilla on ajettu jo yli miljoona km. SOR ei välttämättä voita kauneuskilpailuja, mutta sillä voi voittaa linjaliikenteen kilpailutuksia ja sillä saa pidettyä käyttökustannukset kurissa.

Suomessa SOR:n takuukorjauksista ja varaosista vastaa Baltic Bus Group, yhteistyössä Korsisaari-yhtiöiden korjaamoyhtiön Transmation Oy:n kanssa.